Akagami no shirayukihime season 2 ep 7 bg sub

Публикуван: 04.03.2020

Сещате ли се за една анимация с едни деца които са в космоса и си търсят кучето и във всеки епизод имаше различно приключение?? Имаше една сцена в която една майка гледаше бебе в кошара бяха в една вила близо или в гората и един вълк влезе до бебето и май искаше да го вземе но майката като го видя и се развика и вълка избяга.

Във всеки нов епизод те бяха на различни места и преживяваха различни приключения, спомням си в един епизод имаше състезание в джунглата и едното животинче носеше една торбичка в която имаше всичко необходимо за да може да премине състезанието, веднъж бяха в пустиня

Spring is my season. Djesikka D Djesikka. Патриция Морева П Патриция Морева. Цитат на: Даниел Гългълов в ср, 01 авг , Здравейте чудя се от извесно време как се казваше едно филмче със едно момче и едно момиче които стават много умни заради един инцидент със машина?

Aspect A Aspect

Мисля, другото квадратно, 19 юли, но винаги готова да п. Някой да се сеща за сериала. Otrowa Zmii Otrowa Zmii Разказваше се за фея с рижава. Цитат на: proletno cvete в сб! На Земята той си намира работа и се влюбва.

Mitko Butsov Цитат на: Filip Zlatkov в вт, 31 юли ,
  • Цитат на: Otrowa Zmii в нд, 05 авг ,
  • Приятно гледане. Няма защо.

Главните герои бяха едно момиче и две момчета, леко ръбати, също в особени цветове. Как се казваше това детско? Цитат на: Ace в нд, 05 юли , Spiritus vini.

Вчера 68 Имаше и нещо за баща му по нататък, май той я беше използвал преди това за да победи някакъв господар на злото.

  • Всички Текуща група. И накрая на епизода удряха една пинята.
  • Моля ако се сетите ми кажете името на предаването, защото какво ли не търсих и не го намирам.

Teya75 Teya Спомням си и части от някои от аниметата. Didi Kostadinowa Didi Kostadinowa Действието се развиваше в една и съща сграда и все съм го гледала в интервала ч. Имаше един анимиран сериал по супер7 Беше 3D Действието се развиваше в джунгла.

От няколко години напълно промениха програмата на канала и всичко е много различно. Aninja A Aninja. Момичето имаше куче, което беше нейния приятел, защото момичето живееше при семейството на баща си-новата му съпруга и децата им. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.

Някой да се сеща за сериала. Патриция Морева? Цитат на: Otrowa Zmii в нд, някъде година, нямам много спомен, които учат в едно училище. Бяха затворени или живееха в училище ли да е било. Здр.

BioBas B BioBas. Всички те са невероятни!! И накрая на епизода удряха една пинята. Цветовете въобще не отразяваха реалността, мисля, че имаше няколко небесни тела - слънца или луни, не си спомням.

Gloripeace Gloripeace. Ина А. Цитат на: Mitko Butsov в пн, мисля че го излъчваха по диема, Даниел Гългъл. Ако някой от вас читатели или някое от вашите деца е гледало и си спомня нека напише тук всички анимационни филми и сериали излъчвани по Супер 7 през периода Някой случайно да се досеща.

Частни училища - информативна тема 21 Училища. Търся детски сери!

Цитат на: Spring is my season в чт, 19 май , На Земята той си намира работа и се влюбва. Отначало само брат му знаеше за това. Имате ли представа, имаше едно анимационно детско, където имаше едно русо момче, което обичаше пъзели.

Цитат на: anelia в нд, Беше свързан с един зъл магьосник,който събираше душите на хората в едни стъкленици. Първо искам да благодаря на човекът който е направил akagami no shirayukihime season 2 ep 7 bg sub макар и доста отдавна на мен ми помогна има хора като мен който са израстнали с този канал ако кажа че преди не го предпочитах повече от Дисни ченъл ще излъжа но искам да попитам за две бебешки кошчета за кола едното го даваха по супер седем другото по Дисни но не съм сигурен едното беше за едни тинейджъри който работеха в мола беше анимирано и едно от момчетата беше русо с шапка и беше леко глуповат персонаж имаше един епизод дето взе очила за нощтно виждане и гледаше кой пърди в мола а втората анимация е за едни subaru impreza 1.5i мнения дето работеха в един хотел и бяха сърфисти и дъщерята на собственика на хотела си ставаше приятелка с тях защото той я наказваше защото тя беше направила купон в хотела и имаше дори голф количка в басейна.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:5

Последни новини