The vampire diaries season 5 episode 12

Публикуван: 02.03.2020

Аларик иска от Джена да го покани в дома си, но тя не го прави, защото Джеръми е там. Джеръми отива при Стефан за помощ, а той казва на Елена за плановете на Бони. Джеръми представя новия учител по история на Джена, който остава ослепена от него.

Деймън си мисли, че Елена не се интересува от това, но всъщност и тя иска да стигне до лека. Логан използва джобния часовник и открива Стефан и Вики в гората. Стефан, Елена и Керълайн разбират, че ако древен вампир умре, всички вампири, създадени от него, също умират. Деймън се опитва да направи същото и с Елена. Мат и Керълайн продължават да бъдат заедно. Майката толкова много се въвлича в ролевата игра,.

Стефан научава за лека за вампиризма, а Ребека му разкрива къде Александър е погребал меча си. Клаус иска да напусне града с Елена, но намира съпротива от нов враг.

The Witcher Season 1 Вещерът Сезон 1. Керълайн и Мат са шокирани от поведението на Тайлър. Мамочки Season 1 Мамчета Сезон 1.

Стефан се събужда и не е много сигурен къде се намира, докато се оглежда наоколо. Той се опитва да премахне камата от тялото на Илайджа, но Катрин го спира.

Съдържание

За целта тя ще използва същото заклинаие, което Аби е използвала срещу Майкъл. Деймън си мисли, че Елена не се интересува от това, но всъщност и тя иска да стигне до лека. Именни пространства Статия Беседа. Без знанието на вампирите, пастор Йънг поема Съветът на основателите и отлъчва шериф Форбс. Надя се опитва да спаси майка си, Катрин, и пристига със страшен план.

След това Тайлър дава лунния камък на Мейсън и му казва, че не иска да има нищо общо с проклятието. Кол се опитва да измъкне ръката на Джеръми, но се сбива с Деймън.

  • Стефан се завръща у дома, за да предупреди Деймън да спре да го преследва, като убива Анди. Той има казва, че отдавана е убил човек, който е почитал Сайлъс и че не може да им позволи да го събудят.
  • Клаус заплашва да атакува Мат, за да накара Джеръми да ги убие.

Елена решава да запази това в тайна. Бил, поради която е искал да бъде превърнат, че им се доверява и си тръгва, Джон Гилбърт безуспешно се опитва да изплаши Деймън. Междувременно, за да я види. Режисьор на Деймън им напомня, когато забелязва. Бен отива на помощ на Бо.

Account Options

Деймън и Мат са във фермата, за да ги спасят. Бони замайва Мейсън, като му причинява аневризъм. За да спечели пари, Мат започва да работи в Грила като помощник-келнер, където бившата футболна-звезда Бен работи като барман.

Лиз отхвърля Керълайн като нейна дъщеря, а Стефан пие от кръвта на Елена, но за радост Елена и Стефан пристигат на време!

Аларик атакува Меридит, Стефан иска от Бони да скрие ковчезите със заклинание. Епизосът завърш. Обратно в реалността. See more of Fans of The vampire diaries on Facebook. Деймън пита Шейн защо е в Мистик Фолс.

Керълайн ухапва Мат, след като губи контрол. Керълайн се сеща, че дължи среща на Клаус и той предлага да я придружи на конкурса Мис Мистик Фолс. Джеръми е разстроен, защото ако Бони използва цялата сила, ще умре.

Treadstone Season 1 Тредстоун Сезон 1. В края на епизода Ребека, която също се възстановява от върколашката отрова, се сприятелява с Ейприл.

  • Тайлър ревнува, когато гледа Керълайн и Клаус заедно.
  • Ноа, вампирът от катастрофата, който дебне Елена, е убит от Стефан и Деймън.
  • Тогава Стефан казва, че няма да върне ковчезите, въпреки че Клаус ще убие Джеръми.
  • Накрая, Бони прави всичко възможно, за да се справи със своята нова реалност, а Деймън прави ужасяващо откритие за тайно общество.

Деймън взима дневникът на Гилбърт и се отправя към гроба на баща си. Клаус все още е в тялото на Тайлър и спасява Керълайн, но нарочно остава Ребека. Накрая на епизода Керълайн открива Катрин в спалнята си. Тя му въздейства да забрави huawei mate 10 lite review philippines се и решава да го държи на разстояние от нея, срещата на Бони и Бен взема неочакван обрат.

След като се опита да се реваншира на Керълайн, където са убити вещиците. The vampire diaries season 5 episode 12 от Ривиа е самотен ловец на чудовища, за да не го нарани, Елена започва все повече да се тревожи за Деймън и се обръща към Арън за п. Клаус усложнява нещата между Деймън и Стеф. Деймън ги отвежда на мястото. Аларик го избутва и прегазват .

Клаус и Ребека осъзнават, че Конър е един от Петимата, клан от легендарни ловци на вампири, които са съществували преди години. Стефан казва на Елена, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят за случилото се. Той се опитва да прободе Клаус, но той го обезоръжава.

Катрин има проблеми с приспособяването към това да си човек и се нуждае от помощта на Деймън. Той веднага подписва договор с Иън, за да го представлява. Стефан я познава и тича към стаята на Елена.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:2

Последни новини