Задачи по математика за 2 клас с преминаване

Публикуван: 16.11.2019

Сподели във Фейсбук и спечели XP! Урок 4. Обиколка на успоредник.

Текстова задача за събиране: точки Отваря се модален прозорец. Задачи за състезания по математика за ученици от 6 —ти и 7 —ми клас. Задачи от рационални числа за състезания по математика за 6 клас Тестове по математика за 2.

Входно и изходно ниво. Задачи за подготовка в МГ след 4 клас Преброяване на : Задачи от разрязване и възпроизвеждане на фигура Преброяване на възможности с елементи на комбиниране Задачи от разрязване и конструиране на паралелепипед и куб Пермутация,вариация и комбинация в задачи. Сбор от ъглите в триъгълник.

Задачи решими със сравнения. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен. Текстови задачи Тест по математика за 4 клас. Ред на действия. Тестови задачи. Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение.

Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас.
  • Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2.
  • Тест за проверка на изходно ниво Десетични дроби.

Навигация на сайта

Изваждане от числото от вида - Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас. Умножение с числото 6. Тестове по математика за 5. Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Обиколка на успоредник. Урок 4! Деление с числото 6? Умножение с числото 1. Пъти по и пъти повече .

Регистрирай се Регистриран си? Обобщителен урок за 2 клас. Грам ,килограм ,тон.

Намиране на обиколка на квадрат чрез умножение. Хайде заедно да покорим математиката. Съдържание : 1. Четни и нечетни числа. Разтояние от точка до права. Входно ниво по математика за 5.

Намиране на число по даден процент от него. Събиране и изваждане на числата до без преминаване. Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури. Входно ниво по математика за 7 -ти клас.

Задачи за събиране на двуцифрени числа чрез разбиване на части. Неизвестно събираемо. Ако виждаш това съобщение, значи уебсайтът ни има проблем със зареждането на външни ресурси.

Регистрирай се сега. Деление с числото 8! Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен! Текстови задачи за събиране и изваждане до част 2.

Изваждане на едноцифрено число от двуцифрено число с преминаване от вида 30 - 7. За състезания Нови задачи за 5 клас. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока! Текстова задача за събиране: точки Отваря се модален прозорец.

Събиране и изваждане на многочлени. Текстови задачи за събиране и изваждане до част 2. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:10

Последни новини