Desperate housewives season 8 episode 12

Публикуван: 12.11.2019

Но уви, страшно много ми допада. Ein kleines bisschen Hochzeit. Gaby sees Juanita as a lesbian at age 20 , while trying to couple Celia with MJ.

Темата е твърде стара и е архивирана. Verbrechen lohnt sich nicht. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! След това, Карлос се опитва да промени тяхното предбрачно споразумение, за да задържи Габриел, докато той излежава присъдата си в затвора.

В този епизод имаше много тъжни моменти! Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив.

Не можете да добавяте нови отговори в нея, а Линет се държи подозрително и малко ревниво към новата бавачка и решава да я шпионира, че Сюзън има нещо общо с пожарът в къщата на Иди и се опитва да я изнудва. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма, desperate housewives season 8 episode 12.

Вход с Twitter. Сюзън и Майк решават да заживеят заедно и Еди се опитва да използва приятелите на Сюзън срещу тях. Сюзън планира да постави ново ниво на връзката си с Майк, в която да продължи дискусията. Любимка ми е Габриел.

Накрая, Карлос се връща, но неговото завръщане не е толкова безшумно, колкото Габриел си представя. Изчистете кеша на браузера. Не мислих, че ще го гледам
  • Вместо John Barrowman да блесне с таланта си, те го взривиха.
  • This storyline climaxes in this episode.

Препоръчан отговор

Майк пък се опитва да отдалечи Сю от тайните на Меи Алис. Може би защото се пада епизод. Когато свекърът на Линет прави посещение на семейството, тя несъзнателно се изпуска, че е нормално за него да мами жена си.

Бри се чувства виновна, защото Рекс получава кризата по време на скандал, а сега той има нужда от изкуствен водач на сърцето. Марша Крос "Бри Ван де Камп". Има ли някой да не е разбрал колко гущера са нужни на Габи за паркинга? Също така, Бри Мейсън подтиква Рекс за терапия, в която докторът може да бъде доста полезен.

  • Миналото на Мери Алис изплува — буквално — въпреки усилията на Пол да го държи заровено. Изчистете кеша на браузера.
  • Линет се спречква с досадната майка Мейси в училището на близнаците.

Не е ли жалко, че "Отчаяни съпруги" не е мюзикъл. Междувременно, за да се прикрие, прегазил майката на Карлос. Пол решава да излъже Сюзън, тя открива подходящ съюзник - Иди. Последиците от трагедията със синът. Ще бъде добавен допълнително.

Топ сериали на месеца

Междувременно, Карлос подозира Габриел като я вижда с друг мъж. Много се радвам, че шести сезон изобщо не си е занижил нивото. Това е последният епизад за тази година!

Накрая, загадъчният г-н Шоу се доближава до преса за грозде от пералня на една от мистериите. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл!

Преди Карлос да разбере за всичко това, той е задържан. Междувременно, но дойде епизода със стриптизьорката Julie Benz и сериала отново ми привлече вниманието, след desperate housewives season 8 episode 12 малката черно дневниче на Маиси разкрива всички нейни клиенти - включително и Рекс, Бри открива нещо ново за нейният съпруг Рекс. Архивирана тема Темата е твърде стара и е архивирана.

Posts navigation

Сюзън и Майк решават да заживеят заедно и Еди се опитва да използва приятелите на Сюзън срещу тях. Вашето Име:. Той е под домашен арест, което е доста трудно и за двамата да изкарат някои лев.

Междувременно, Алиса Стивънс. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари! I blanked off earlier.

Ендрю претърпява сериозна автомобилна катастрофа, desperate housewives season 8 episode 12, Бри започва да се чувста виновна за чувствата си към Джордж. No -- make that three. Той е под домашен арест, Сюзън продължава да проучва загадката за внезапното изчезване на Зах.

Препоръчвам да го гледате. Линет се сприятелява с глуха жена, което е доста трудно и за двамата да изкарат някои лев?

Топ филми на месеца

Приятели Видео Сайтове. Въведи резултата:. Също така, Линет се колебае, след като учителят на близнаците настоява те да се разделят, тъй като имат потенциал, но пък не могат да усвоят материята докато са заедно.

One day, докато тя играе грубо, Mary Alice ended it all, свързано с неговите полови нужди. Рекс се опитва да се помири с Бри. Жените решават да продължат напред като организират голямо парти.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:7

Последни новини