Капак за тоалетна чиния коло

Публикуван: 25.09.2019

Хидромасажни панели. Информация за продукт.

Купи на изплащане. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил. Специална месечна брошура. Структури за вграждане. Комбинира се с капаци М обикновен , М горен монтаж и М забавено падане. Всеки елемент от керамиката е лесно достъпен за почистване без никакви усилия и минимална употреба на препарати.

Специална месечна брошура. Може да се комбинира с капаци L или L забавенопадане - soft close. Хидромасажни панели. Гаранция за най-изгодна цена Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна ценаако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта, капак за тоалетна чиния коло. Подови плочки!

Гаранция за най-изгодна цена Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена , ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта. Всички категории.
  • Комбинира се с капаци K обикновен , K забавено падане. Цвят: бял гланц.
  • Други продукти от Kolo Препоръчваме Ви Най-новите продукти. Баня Стил Луксозни колекции.

Душ кабини по поръчка. Част I. Материал: санитарен фаянс. Обзавеждане за баня с гаранция за най-изгодна цена. Други продукти от Kolo Препоръчваме Ви Най-новите продукти.

Комбинира се с капаци K обикновенK забавено падане. Покажи всички. Стъклокерамични мозайки. Хидромасажни панели. Смесители за баня - идеалният коледен подарък. Плочки за баня.

Напишете отзив

Висящата тоалетна чиния Style се характеризира с квадратни форми. Санитарен фаянс Конзолна тоалетна Fenice Rimless с биде и структура за вграждане Schell Плочки за кухня.

Обзавеждане за баня с гаранция за най-изгодна цена. Висящи тоалетни чинии Показване на 18 резултата. Комбинира се с капаци L или L забавено капак за тоалетна чиния коло - soft close.

Вътрешността на тоалетната чиния е лесна за почистване, M забавено падане и M антибактериален, при които е невъзможно да се почисти под ръба.

Структури за вграждане.

Смесители за баня. Всеки елемент от керамиката е лесно достъпен за почистване без никакви усилия и минимална употреба на препарати. Производител: Kolo.

Работи в Баня Стил. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил. Нямате продукти в количката. Структури за вграждане Структура за вграждане Schell и конзолна тоалетна Fenice Rimless с биде Структури за вграждане Структура за вграждане Schell и конзолна тоалетна Fenice Rimless с биде Магазини Баня Стил ви капак за тоалетна чиния коло най-изгодна ценаако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта. Плочки за кухня.

Подови лентови сифони. Купи на изплащане. Работи в Баня Стил. Купи онлайн с отстъпка:

Производител: Kolo. Гранитогрес - създайте дома на Вашите мечти. Проточни бойлери.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини