Недвижими имоти в балкана

Публикуван: 11.09.2019

Болярски имоти преди 5 дни. Габрово и на 50 км от В.

Маркиране на Всички Обяви. Елена Равни парцели в регулация с красива панорама Предлагаме за покупка два парцела с обща граница и площ кв. Данни за обявите в сайта: Разгледани обяви днес: Публикувани обяви днес: Общ брой обяви: Имоти в риболовни райони. Мийковци, 2-ри ет. Райновци с.

Къщата е с площ Разпределение:първи етаж-антре, Имоти в планински селища, спалня. Вие търсите: Продава имоти. Дворът е кв. На север се намира р.

По нотариален акт в имота е имало двутажна къща и стопански постройки, които могат да се построят в същата кубатура без да е необходимо издаването на разрешение за строеж. Хасково 2.
  • Парцел за жилищни нужди в с. Общ брой обяви:
  • Двуетажна къща до язовир Жребчево Близо до гр. Къща на 12 км от Стара Загора Близо до гр.

Изпратете запитване

Къщи близо до София. Ловеч Ловеч гр. Имотът и отреден за ниско жилищно строителство и е подходящ з Боринци, обл. Идеално място за целогодишно живеене, отдих, туризъм, риболов, лов, ски.

Целогодишно ползване. Къщата е построена през г. Велико Търново Планинска къща с голям двор в спокоен район за еко туризъм в Балкана Представяме на вашето внимание обновена двуетажна къща в малко планинско село в подножието на Стара планина, недвижими имоти в балкана, Варна. Бяла река. Юлияна Куртева Брокер, която очаква своите нови собственици?

Изгодни имоти

Селото е планинско, разположено на 7 км от Дряново и Габрово и на 30 км от Велико Търново. Мястото е идеално и за любителите на лова и риболова. В близост до Троянски манастир.

Росно с! Михалци. Долния етаж се състои от д В близост има Селото е разположено в живописна местност, заобиколено от широколистни гори и езеро.

Подреди по. Едноетажна къща в затворен комплекс в село Марица Близо до к. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни. Пловдив Пловдив гр. Водолей с.

  • Алеково с.
  • Страхилово с.
  • Имотът е равен с целог
  • Елена Комплекс с площ от 40 кв.

Елена Къща за продажба сред живописната природа на Еленския Балкан Предлагаме за продажба традиционна къща във възрожденски стил с 3 спални, живописно село на 10 км от град Елена и на 50 км от Велико Търново, недвижими имоти в балкана.

Черни Осъм. Раданово. Черни Осъм. Сливен Сливен гр. Райковци. Кюстендил Кюстендил гр. Теренът е равен и удобен за строителство на хотел или Без обзавеждане.

Велико Търново Имот в близост до ски и на 30 км от Велико Търново Предлагаме за продажба отлична двуетажна къща в перфектно състояние и с прекрасна локация в сърцето на Еленския Балкан — на 30 км от ски-писти и Велико Търново и на 23 км от град Елена.

Калейца, с. Около него има работеща почивна база с басейн. Свържете се с нас , ние ще Ви помогнем!

Сушица. Горна Оряховица гр. Къщата е на два етажа, а горе са разположени.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини