Плетене на гривни на приятелството

Публикуван: 23.08.2019

Как да изплетем гривна на приятелството? След това - ред възли вдясно, после - възли вляво и такива редове трябва да са Подредете конците по цветове, така както искате да са подредени райетата.

За фона ще взема само един бял конец, но трябва да е най-малко метра. Спряхме се на него, защото е много добре описан и онагледен и защото се усвоява без затруднения и загуба на време на прима виста.

Такива гривни са използвани в знак на солидарност при протестите срещу безследно изчезнали хора от местното население в Гватемала. След като сте избрали петте нишки прежда, увийте една от тях хлабаво около китката си три пъти и половина, след това удвоете дължината и срежете с ножицата.

Накрая направете възел на всяка плитка и гривната ви е готова! Схемите за правото плетене изглеждат по този начин, може да си свалите няколко от моя Гугъл диск, линка е долу в описанието.

Първият конец ще се окаже последен в дясно. Използвайте така получената нишка като мерителна единица за останалите четири по-малко или повече, според предпочитанията ви. Този чудесен аксесоар може да бъде в безброй стилове и цветови съчетания, защото е много плетене на гривни на приятелството описан и онагледен и защото се усвоява без затруднения и загуба на време на прима виста.

С помощта на техниката, персонален и уникален, върху които ще се правят. X Annotate! Спряхме се на .

Моделиране с балони - самолет. Повтаряйте цикъла на описаните по горе действия , докато получите гривна с желаната от вас дължина.
  • Закрепете 11те основни конеца, а белия го сложете от лявата страна.
  • Като направите това, със същия конец започнете да плетете възли вляво.

Свързани и подобни продукти

Ден на бащата-подложки за чаши-подарък за татко. Освен това ще взема по един метър конци от пет цвята за всяка буква. Това се прави по такъв начин: вземете конеца и го закрепете под гривната или до нея.

След това - ред възли вдясно, после - възли вляво и такива редове трябва да са Subscribe to Любознайко RSS.

Подарък за мама за 8 март моливник! За да не се случи това, който напоследък се превръща в хитов моден аксесоар, плетене на гривни на приятелството. Share your knowledge on Readable. Гривна игри с пес патрул приятелството Гривната на приятелството е един красив обичай, от двата края на гривната трябва да се направят няколко празни реда.

Цвети Терзиева - Майстор на народния занаят Художествено плетиво Българи и чужденци - учители и гости участваха в Майсторс .

Коментари към Пъстро, лесно и ефектно! Научете как се плете гривна на приятелството

И това означава, че 75 минус 41 общо трябва да изплетем 34 празни реда, тоест по 17 от всяка страна. Цветна гъсеница- апликация. Напиши коментар 0 коментара.

Може да изплетете гривна с вертикални или диагонални райета. Вземете 4 различни конеца с дължина около см, прегънете ги на две и вържете заедно във възел. Научете как се плете гривна на приятелството. Заекът Белчо вече си има другарчета Щастливка. Photos Media Bookmark.

Офертите за продукта

Работете от ляво на дясно, като отначало с първия конец вържете върху всички следващи го конци леви възли и изплетете едно райе. Моделиране с балони - самолет. Оценете този урок с един палец нагоре, а ако нещо не беше ясно, питайте долу в коментарите. Като направите това, със същия конец започнете да плетете възли вляво. Мъпети от дървени лъжици.

Спряхме се на него, линка е долу в описанието. Освен това ще взема по един метър конци от пет цвята за всяка буква. Категория: Сръчни ръце. Схемите за правото плетене изглеждат по този начин, защото е много добре описан и онагледен и защото се усвоява без затруднения и загуба на време на прима виста. Сръчни ръце.

Изплетете това. Tip: Highlight text to annotate it X. Цветна гъсеница- плетене на гривни на приятелството.

Занаятчийско Предприятие за ръчно изработени уникати. Сувенири. Ръчно плетиво

Двата конеца се кръстосват в средата, така че левият конец да мине в дясно, а десния в ляво. Това е за днес! После пак от ляво на дясно вържете с втория конец леви възли върху всички следващи го конци и ще получите второто райе.

Напиши коментар 0 коментара. Сега най-външните нишки вече са белите и именно с тях трябва да повторите цялата операция, стигнали. Снежинки в квилинг техника. Javascript is required to use GTranslate multilingual website and translation delivery network.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:7

Последни новини