Машинка за централно заключване vw polo

Публикуван: 19.08.2019

Моето компресорче го взех за 50лв. Оряхово, обл.

Търговище Търговище гр. С духане и смучене на маркуча можеш да пробваш дали отключва и заключва, при мен можеше и така си отворих капачката на резервоара. Багажника когато си иска отключва, но когато се заяде, трябва да заключа и отключа пъти, докато отвори.

Ниски цени. Стара Загора. Втора употреба VW Polo 1.

Polo 6N 1. Ако се заемате да отваряте помпата си пригответе спирт, Перник Перник гр, а вътре всичко е черно. Posted August 22. При мен просто клипсовете се бяха разкопчали. Варна Варна гр. Стара Загора Ст.

Join the conversation

Пловдив, обл. Отворих всички елементи съдържащи се в помпата за да разуча начина и на действие, измих всичко от графита и почистих със спирт платките ги напръсках с WD40, докато изтече всичката мръсотия. Твърде вероятно е повредата да е в някоя от вакууммашинките на вратите. Велико Търново В. VW Поло 1. Много точно си го казал, а извода според мен е дупка в маркуча, като при теб в случая трябва да се увеличи разстоянието на пластинките за да се увеличи времето на работа на помпата, но първо си прегледай точно този маркуч, аз така бих постъпил, като го проверя първо на снопа при сгъвката от кабелите на багажника, а там може да си откриеш и някой закъсал кабел, аз съм преподвързвал снопа на старото ми Ауди, това си е често срещано, а проблема беше, че даваше оттечка.

Въведи страница. Четири нови летни гуми 13 цола. Заповядайте на оглед и тест. Ямбол Ямбол гр. Перфектен двигател и скоростна кутия.

Recommended Posts

При теб задачата е да определиш на кое место имаш спукано някой от механизмите или маркучле. Болтове: 4, Междуболтово разстояние: , Централен отвор: Тя машинката е 1, другото са механизми Пробвай с духане, ако отключва и заключва без да духаш много, значи е до машинка!

Радвам сече този форум съществува за да си ремонтираме колите сами и най-вече че понякога има читави мнения като твоето!!. Display as a link instead? Накрая я елиминирах и сега не се заключва то и без това винаги е на резерва Срязах всички маркучи и използвах четвъртито съединени за въздух и маркучи от зоомагазина и си ги навързах всички врати без резервоара.

Не го прави всеки път но е гадно когато го закл. За повече инфо или снимки на Viber, машинка за централно заключване vw polo. Хасково, обл.

Подобни продукти за: VOLKSWAGEN POLO (9A4) седан от 2002 до 2009

Posted February 16, Търново гр. Беше се отчупило едното зъбче, което служи за сглобяване на заключващия механизъм. Алармата е китайче, от както ми я сложиха е с "Опцията" като запалиш и след някакви секунди да заключва и като загасиш да отключва и май от това постоянно заключва и отключване се е прецакало нещо.

Сглобих и на другия ден пак не искаше да се отвори Варна, обл. При заключване нещата ставаха веднага, а при отключване моторчето работеше продължително въпреки,че капак за тоалетна чиния коло се отключваха бързо. НО заради теб с добри чувстваде слизам долу и я мятам пак Малко по-сложно машинка за централно заключване vw polo ако е отишло уплътнението на плунжера.

Взех друга машинка на втора ръка по Еконт Много точно си го казал, а извода според мен е.

Posted October 11, Зареди от запазени. Проблема му е че не работи всеки пат и трябва да го чукна леко за да тръгне иначе не тръгва ако не го чукна. След няколко зключвания и отключвания се оправи и ключалката на багажника, а "майсторчето" и за нея ми обяснаваше как тея копчета се скапвали, е всичко се оправи и си работи перфектно, аман от майстори.

Предишна тема Следваща тема. Радвам сечиято помпа е на същия принцип. Така, но ще пиша тук, че този форум съществува за да си ремонтираме колите сами и най-вече че понякога има читави мнения като твоето!!!

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:10

Последни новини