Входни врати блок цена

Публикуван: 02.08.2019

С метални врати на входа, живеещите в сградата се чувстват сигурни и защитени в апартаментите си, дори и да живеят съвсем сами. Метални врати за вход с 48 пощенски кутии.

Металната стоманена конструкция е най-доброто решение за входна дограма на жилищен вход. Стъкло 6мм или армирано стъкло на остъклената част. Срока, който отнема на фирмата ни от взимането на размери до монтажа е ДО 20 работни дни за София и София област. Пощенски кутии 48 броя изработват се от нас , като за всяка кутия има включени два броя ключове.

Те се изработват ръчно в нашият цех Остъклената част на металната врата е с армирано стъкло Демонтиране на стара врата, ако има такава Времето, което ни е нужно от взимането на размера до монтажа е ДО 20 работни дни и важи за град София и София област. Описание на крило метална врата с пощенски кутии.

Описание на метални врати за входове:. Металните врати не изискват скъпа и трудоемка поддръжка. Срока, който отнема на фирмата ни от взимането на размери до монтажа е ДО 20 работни дни за София и София област. Металната стоманена конструкция е най-доброто решение за входна дограма на жилищен вход. Автомат за плавно и плътно затваряне на крилото металната врата, входни врати блок цена. Входни врати блок цена да се замислим къде обикновено се монтират тези дограми като врати и отговора идва веднага - на терасата или на банята.

Пощенски кутии 48 броя изработват се от нас , като за всяка кутия има включени два броя ключове. Защото с този меганизъм врата се заключва ако е електронна или с топка.
  • Секретен патрон в комплект с три ключа при желание могат да се извадят още. Металните врати не се измятат, не се деформират и не увисват.
  • Насрещник електрически за домофонна система.

Металната врата може да се боядиса в цвят по ваш избор. Входна метална врата за блок с пощенски кутии Поръчково изделие на метална врата за вход с пощенски кутии: Вратата е изградена от два пласта студено-валцова стоманена ламарина с дебелина от 1мм, вътрешната част на вратата е с изолационна вата, стъкло 6мм или армирано Секретна брава, която има стоманен език Секретен патрон с три ключа при желание от ваша страна, могат да бъдат изготвени още Секретна дръжка от вътрешната страна и топка от външната Автомат за плавното и плътно затваряне на вратата Насрещни - подготовка за домофонна система Остъклено крило, което се отваря - с монтирани сюрмета в горната и долната част Металната врата може да се боядиса в цвят по ваш избор Демонтиране на съществуващата врата Времето, което е необходимо на Миг Трейд ЕООД от взимането на размерите до монтирането на новата метална врата е ДО 10 работни дни.

Секретна брава със стоманен език монтира се на всички метални врати за входове. Металната врата ще бъде боядисана в цвят по ваш избор. Демонтиране на съществуващата врата.

  • От вътрешната страна на бравата се монтира дръжка, а от външната топка. Секретна дръжка от вътрешната страна и топка от външната.
  • Обкова им е от студено-валцова стоманена ламарина, която дебелина е 1. В този случай ние имаме едно здраво и надеждно решение, което винаги може да бъде поправено и възстановено с подходящо лаково покритие.

Секретна дръжка от вътрешната страна и топка от външната. Вграждат се точен брой пощенски кутии, стъкло 6мм или армирано. Важи за София и Софийска Област.

Остъклената част на металната врата е с армирано стъкло. При кражба или загубване на входни врати блок цена той се заличава от паметта на системата и вече няма достъп. Вратата е изградена от два пласта студено-валцова стоманена ламарина с дебелина от 1.

Входна метална врата за блок с пощенски кутии.

> ПРИ НАС ВСИЧКИ СТОКИ < ИМАТ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Сигурност и спокойствие за собствениците на жилища в сгради, които са обект на чести набези на крадци. Важи за София и Софийска Област. Насрещни - подготовка за домофонна система. На металната врата се слага метална дръжка с топка от външната страна.

Тези метални врати се изработват от два стоманени пласта с дебелина 1мм, като има възможност стъклото да е армирано, където мястото не позволява голяма метална врата с отделна част за пощенските кутии. Металните врати не изискват скъпа и трудоемка поддръжка. Този тип метални врати са подходящи за малки входове.

Армирано стъкло в горната част. Демонтаж на съществуващата врата без true detective season 2 english subtitles на целостта.

Метални Входни Врати за жилищен вход и пощенски входни врати блок цена за входове на блокове с наистина високо качество и здравина. Демонтаж на старата врата.

МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ ЗА ВХОД С ЧИПОВЕ И КАРТИ

Този тип метални врати са подходящи за малки входове, където мястото не позволява голяма метална врата с отделна част за пощенските кутии Секретна брава, която има стоманен език Секретен патрон в комплект с три ключа при желание могат да се извадят още Автомат за плавно и плътно затваряне на вратата Електрически насрещник подготовка за домофонна система Каса от метален профил Пощенски кутии в комплект с по два ключа за всяка Стъкло 6мм или армирано стъкло на остъклената част Вратата може да бъде боядисана в цвят по ваш избор Демонтаж на старата входна врата Времето, което е нужно на фирмата ни от взимането на размерите до монтажа на новата метална врата е ДО 15 работни дни.

На входовете, които имат алуминиева или пластмасова дограма със сигурност в един момент се налага да си подменят същата с метална от стомана. Определя се визия, която да хармонира с архитектурата на сградата.

Тези изисквания се покриват единствено от здрави, създадени специално за заключване на входове на жилищни сгради, входни врати блок цена, че няма клиент. Приемат се поръчки за всякакъв вид и размер на гаражни и дворни врати по задания на клиента…. Здравата конструкция на входните блиндирани врати е един от основните елементи гарантиращи сигурност и ефективност.

Друг пример за сравнение. Сигурно ви входни врати блок цена е случвало да оставите врата сама да се затвори и тя да се затръшне след. Описание на метални врати за входове:. Метални Входни Врати за жилищен вход и пощенски кутии за входове на блокове с наистина високо качество и здравина.

Входни Метални Врати за Входове на Блокове и Кооперации с Осигурен Монтаж за Град София

Приемат се поръчки за всякакъв вид и размер на гаражни и дворни врати по задания на клиента…. Като механизмите са направени така, че да притворят вратата плътно, за да може да се заключи. При желание от ваша страна могат да бъдат извадени достатъчен брой дубликати.

Тези изисквания се покриват единствено от здрави, създадени специално за заключване на входове на жилищни сгради. Автомат за плавно и плътно затваряне на вратата. Насрещник електрически за домофонна система.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:5

Последни новини