Превоз на автомобил с платформа

Публикуван: 25.07.2019

Транспорт на автомобили от Германия и Австрия. Цени по договаряне.

София, обл. Нужда от пътна помощ? Транспорт на автомобили. Загора гр. Търговище Търговище гр. Основана през година, фирмата се развива като надежден и сигурен партньор.

Можете да ни поверите транспорта на своя автомобил или автомобили и Read More Система за укрепване на товарите. Сервиз Собствена сервизна и гаражна база. Превоз на коли c платформа от Германия, Австрия. Велико Търново В. Превозът на колите до тук с платформа е много по-безопасен.

Доставка на гориво. Превоз на а..
  • Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни. Превоз на мотокари, земеделска и ст..
  • Препоръчваме ги!

Нужда от превоз извън страната

IVAL rent ltd. Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни. Това се обуславя от голямото търсене на автомобили от страна на българите, точно от тези държави. Превоз до България Търсите изгодна цена за превоз на коли с платформа до България? От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превоз на леки автомобили, пътнически и товарни микробуси и камиони.

Транспортирането през граници на моторни превозни средства най-често се налага в няколко случая, с които вероятно вече сте се сбъсквали щом четете настоящия текст, включително:. Цената за превоз на коли с платформа до България зависи от километрите от точката на товарене до точката за доставката и.

Перник Перник гр. При наемане за повече дни договаряне. Позволявам да сложат мнението ми в сайта. Пътната помощ разпола с кран!. Търговище Търговище гр. Използвах вече няколко пъти услугите на фирмата. Цени Пътна помощ в рамките на Бургас Мотор - 40 лв.

Вие избирате, а ние организираме внос за Вас. Благоевград 2. Предлагаме Транспорт на коли между България и Германия на цени които ще ви изненадат приятно. Хората са сериозни и направиха това, което ми обещаха.

Фирма Цикловски ЕООД предлага превоз на леки и лекотоварни автомобили в Банско и региона, с които извършваме редовни превози към България. Превоз на строителна техника. Кюстендил Кюстендил гр.

Превоз на автомо. Разполагаме със собствени платформи за транспорт на коли, включително празнични и почивни дни.

Защо трябва да изберем Евротранс – Петров 2017 за транспорт на вашия автомобил:

Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката. Подготвени за всякакви ситуации ще съдействаме за безпроблемното прибиране на вашия автомобил у дома. Варна, обл. Много хора все още предпочитат лично да изберат колата и да си я докарат до България. Основана е през г.

Основана е през г. Габрово Габрово гр. Цени за единично 50лв за двойно 80лв на ден. Ямбол Ямбол гр. Платформа за превоз на автомобили и строителна техника до кг, Варна Варна гр. Кърджали Кърджали гр. Разполагаме със собствена платформа и извършваме редовни курсове към страната.

Нашата цел е: Бързина, качество, мобилност и гъвкавост

Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

Видин 2. Ние извършваме превоз на автомобили от Франция до България. Благодарим ви!

Стара Загора, обл. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Превоз на. Репатрак услуги - цени от 30 лв.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:1

Последни новини