Любовта не разбира от думи сезон 1 епизод 25 1/2

Публикуван: 19.07.2019

Не стана много ясно ,как сестра му от много умно дете след една катастрофа се превърнала в умствено изостанала?? Една от темите-важна, насилието над жената,мълчанието и жестокостта на родителя-баща, силата на една изтерзана млада жена, битката и да опази детето си, душата си,личността си, достойноството си в един мъжки патриархален свят и естествено легендарното народно начало, любовна история ,претворена в една краеведска легенда за дадено селище Че няма да се откаже от Саваш.

Аа стига де Йлдъз ,когато е със Зехра чупят глупомера,но когато е с Ендо ,тогава е съвсем друга. А доктор Ферман прикрит зад собствените си демони да се държи грубо с Али. Какво ли ще стане с Юсуф. Селин се досети за какво става въпрос. Трапеза за Нова година.

Супер дразнещо се държат и двамата. Леле как паднааа? Но той бил сигурен Емрето, нямало какво друго да бъде. Правил опит да го удави като били малки. Сели стига. Той наистина е доктор чудо!.

Цитирай Полезно. Татко добре ли си? Любовта разплаква - еп.
  • Благодаря ви ще се присъединя към гледането. Назлъ става свидетел на това докато преследва Халук.
  • Струва ми се, че Ляле се усмихва, дано си поговорят и се кротне.

Избор по години

Той казва, че няма проблем заедно щели да отидат с брачето му. Ахмет направо се напика от страх. Извикал я да говорят. Може да й е сърдит. Имала много севгилита ама никога не била влюбена, не знаела какво е това.

  • Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, правилата на морала и добрите нрави. Благодаря за поредния преведен епизод!
  • Ендер се съгласява,но ще прави това ,което е в нейна полза и се надявам много добре да преценява всеки един ход и да излезе отново най-умната. Тея двамата се боричкат в гората един с друг.

Забранената ябълка 60 еп. Здрасти,грабна ме трейлъра и мисля,че ще е забавен сериала http: С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Това ше обясни и защо младия Ахмед в ретроспекциите и Али са като две капки вода.

Изгледах подреден епизода с буквичките. Гюнеш разпитва Инджи защо се е ровила в миналото и, заради Ахмет. Някога ги е дал на Мелиса да ги gta 5 code pc.

Съдържание

Да му кажела после колко е влюбена в него и да не забравяла, че е там той и телефона му е включен. Целувка йок. Да се срещнат довечера се уговориха. Гюнеш нещо полуде Селин отива при Назлъ и баша си и ся ще вдигне скандал сигурно.

В очакване. Rumqnka Iordanova. Трябва Селин да и каже сега истината на Назлъ и да се свършва с тая драма. Дано успее да спаси Йлдъз и децата. Да не си играла с приятеля му.

Любими сериали с превод ®

Тя му каза, че той я е накарал да се върне при него. Май и каза, че иска да умре. Последна редакция: вт, 29 сеп , от Веси-законната жена на Берк.

Не искам да се виждам с този мъж. Ако бях аз на мястото на Али щех да бия Емре кат маче у дирек. За да я отдалечи от вкъщи той я води в дома на майка си. Бладодаря за превода. Тоя сериал да не се казва драмата Халюкова??. А Инджито и тя театър разиграва! Не си принудена да кажеш.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Разбра ли сега? Ти не дойде. Той ги е оставил когато са били много, много, мънички Пери е била бебе, близначките са били почти невръстни.

Ох сладкишша вика - Ще искаш разрешение, ти искаше да се върна при него? Тая му вика маника си ти, ще искаш.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:10

Последни новини