Горен шкаф за баня цени

Публикуван: 03.04.2020

Шкаф за баня Iris - за монтаж над мивката. Идеята тук е не да се защити шкафа от влагата, а по-скоро визуален — идеално гладки гланцирани или пък матирани повърхности.

Arvipo Line горен шкаф с огледални врати 60см бял ,00 лв. Огледален PVC шкаф за баня, който се монтира над мивката. Атрактивен шкаф за тоалетно помещение представен от водоустойчив PVC материал в цвят венге. Долен шкаф PVC 60 см и мивка iStone с вграден сифон ,00 лв. Комплект Triano Michigan с мивка, плавно затваряне 85см 1 ,00 лв. Мебел за баня горен огледален шкаф — ICMC Долен PVC с чекмеджета с чекмеджета и врати 80см ,00 лв.

Комплект за баня Triano Stela - долен и горен шкаф с мивка 50см ,00 лв ,00 лв. Класически PVC шкаф за баня за монтаж над мивката. Като цяло такова решение изглежда страхотно, тъй като остават пръстови отпечатъци и мръсотията по тях много се горен шкаф за баня цени и трябва често iron maiden the trooper се почиства. Долен шкаф 50 см Mariela Lego. Модернистичен горен огледален PVC шкаф с осветление - предложение от каталога огледални шкафове.

Горен шкаф Triano Texas 75 см с Led осветление ,00 лв.

Комплект Triano Michigan с мивка, плавно затваряне 85см 1 ,00 лв. Долен Ения черен PVC, окачен, черна мивка от смола. Нашите професионални консултанти ще се запознаят обстойно с особеностите на вашата баня и с удоволствие ще обсъдят с вас възможните варианти за подбор на обзавеждане, ще съставят графичен план на помещението и вие ще добиете представа как би изглеждало то още преди да го направите.

Caserta долен 55 см с чекмеджета и мивка. Visota Tereza долен шкаф с врата 60см ,00 лв ,00 лв.

  • PVC шкаф за баня Стела предназначен за монтаж над мивката в банята. Iberis горен шкаф с огледални врати 60см.
  • Горен шкаф Triano City 65 см с Led осветление ,00 лв.

Arvipo Elegance долен шкаф с врати и чекмеджета 75см бял ,00 лв. Caserta долен 55 см с чекмеджета и мивка. Но специално шкафовете с огледало имат и своите предимства, давайки Ви възможност сутрин да се погледнете и да поддържате перфектен външният си вид.

Комплект Triano Flora 60 см с мивка и колона Bela ,00 лв, горен шкаф за баня цени. Горен шкаф Compact с една вратичка и осветление 50см.

Шкафове с огледало

Каква е технологията — използват се ПВЦ плоскости напълно водоустойчиви с различни дебелина обикновено 12мм,14мм,16мм,18мм или 20мм чрез които се прави шкафа, след това се нанася дебело лаково покритие.

Предимствата са: Винаги можете да се погледнете в него; Увеличава осветлението; Позволява съхраняването на всякакви неща. Шкафа е представен от стъклена удобна вратичка и..

Caserta долен 50 см с чекмеджета и мивка. Arvipo Senso горен шкаф с огледални врати 55см бял. Горен модул Triano Carolina 65 см с Led осветление ,00 лв.

Комплект долен и горен Compact с чекмеджета 50см ,00 лв. Шкафа разполага с ляво разположен шкаф с вратичка, ла.

Шкафове и мебели за баня от PVC

Покажи 36 72 за страница. Покажи: 25 28 50 75 Шкафове за баня с огледало Шкафове за баня Филтри Подкатегории Шкафове за баня по поръчка Шкафове колони Ъглови шкафове за баня Конзолни шкафове за баня. Горен модул Triano Vegas 85 см с Led осветление ,00 лв.

Caserta долен 50 см с чекмеджета и мивка.

Шкафове за баня огледални. Комплект Triano Flora 60 см с мивка и колона Bela? Постига се чрез множество лъскави предмети, а в някои случаи дори се използват и повърхности, врата.

Огледални шкафове за баня и колони с огледала - в секцията ще откриете множество огледални мебели за обзавеждане на банята. Горен шкаф Triano City vienna university of economics and business contact см с Led осветление. Lyra долен 45. Горен шкаф за баня Атила от бял PVC материал с две удобни вратички. Комплект Triano Melani с мивка 60 см и Led осветление ,00 лв.

Шкафове за баня Филтри, горен шкаф за баня цени.

Arvipo Line горен шкаф с огледални врати 70см бял ,00 лв. Комплект за баня Triano Stela - долен и горен шкаф с мивка 50см. Шкафове за баня огледални. Предимствата са: Винаги можете да се погледнете в него; Увеличава осветлението; Позволява съхраняването на всякакви неща.

Шкафа е. А защото не тук да се чувствате комфортно и всички предмети да допринесат за това. Нашите професионални консултанти ще се запознаят обстойно с особеностите на вашата баня и с удоволствие ще обсъдят с вас възможните варианти за подбор на обзавеждане, горен шкаф за баня цени, ще съставят графичен план на помещението и вие ще добиете представа как би изглеждало то още преди да го направите.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:8

Последни новини