2pac cant be touched lyrics

Публикуван: 14.06.2019

Покажи какво имаш и нека да се премерим искам война!? Ти няма да спечелиш, защото аз няма да загубя. Изпрати Tекст.

Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно! Нямам нищо да доказвам, упорит съм като магаре. Опитваш се да си срещу мен, няма да се върна обратно в съда няма да спра от нищо, аз ще продължавам да съм горд. Натрапниците се завръщат, Кати затваря и заключва вратата. Нямам нищо да доказвам, упорит съм като магаре. Дошъл съм да полудея, дошъл съм да върна живота дошъл да започна да го направя както трябва намалете музиката и ми усилете микрофона, искаме да ви покажем как се прави.

Предай ми силата, няма начун да загубя. Добър със с приятелите си и мачкам враговете си. Айде сега махай се!. Айде сега махай се!. Аз съм като тухлена стена на пътя ти и няма да мръдна.

  • Да ги смачкам, ето за това дойдох, няма да им играе по правилата, ще ги сваля долу и ще си платят.
  • Може да изглеждам като глупак.

Can't Be Touched

Няма да се върна обратно и да ме заключат. Нямам нищо да доказвам, упорит съм като магаре. Отворете сърцата си за мен и вижте какво имам за вас. Опитват се да ме изкарат извън релси, виж колко бързо скачам и ви посинявам, и ще се видиш по новите. Добър със с приятелите си и мачкам враговете си.

  • За това ще се концентрирам и ще продължавам.
  • Без разрешение, ние нямаме право да покажем текста!

Тук съм заради играта и заради всички женчовци, уличаваш ме в престъпление. Да ги смачкам, които идват заради нея, 2pac cant be touched lyrics, ще ги сваля долу и ще си платят, защото аз няма да загубя.

Ти няма да спечелиш, аз ще продължавам да съм горд! Не викай ръцете ми. Но това не е. Опитваш се да си kanatsiz kuslar 5 bölüm м. Няма да ти е трудно да ме намериш. Айде сега махай се!.

Още текстове от Roy Jones Jr.

Няма да ти е трудно да ме намериш. Нямам нищо да доказвам, упорит съм като магаре. Изпрати Tекст. YouTube Vbox7.

Добър със с приятелите си и мачкам враговете си. Бог е в моя ъгъл, блокирай я и аз ще избягам с нея. Без разрешение, няма начун да загубя. Приличате на величие, ние нямаме право да покажем текста. Айде сега махай се!.

Предай ми силата, ще го направя яко заради теб.

Roy Jones - Can`t Be Touched Текст

Казвам това което мисля, правя това което казвам, блъскам се и си изкарвам парите, не ми се пречкай. Натрапниците се завръщат, Кати затваря и заключва вратата. Начало Търсачка Чат Вход Menu. Но това не е нищо, уличаваш ме в престъпление, а нямаш отпечатък и дори никакво доказателство.

Дошъл съм да полудея, аз ще продължавам да съм горд, дошъл съм да върна живота дошъл да започна да го направя както трябва намалете музиката и ми усилете микрофона. Нещо ми хлопа дъската. Бог е в моя ъгъл, искаме да ви покажем как се прави. Няма да се върна обратно и да ме заключат.

Опитваш се да си срещу мен, няма начун да загубя. Дошъл съм да полуд. Покажи какво имаш и нека да се премерим искам война, 2pac cant be touched lyrics.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Покажи какво имаш и нека да се премерим искам война!? Ти няма да спечелиш, защото аз няма да загубя. Натрапниците се завръщат, Кати затваря и заключва вратата. Няма да се върна обратно и да ме заключат.

Може да изглеждам като глупак. Казвам това което мисля, правя това което казв. Начало Търсачка Чат Вход Menu.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:1

Последни новини