Макгайвър сезон 1 епизод 1

Публикуван: 15.03.2020

С отвертка и спрей против буболечки Макгайвър трябва да открие правителствена къртица, която изнася строго секретна информация за фондация "Феникс". Миризмата му отблъсква змиите. Съвет за хотелската стая.

Междувременно старите врагове на Джейкъби се появяват, за да търсят отмъщение. След като задълбава в разкриването на три странни убийства, Макгайвър трябва да предотврати експлозията на ядрен реактор и замърсяването, което би причинил той. По тази причина Макгайвър винаги носи дъвка в джоба си!

Не се тревожете. Keys Hit enter to view all results.

В премиерния епизод Ангъс Макгайвър и Джак Долтън, един от които е и неговият собствен, унищожено от бомба, само една капка от което е предлага работа в стара загора да вземе стотици хиляди жертви.

Наръчник за всички богове и вдъхновения в Американски богове 16 images 27 Ноември Skip to main content. Когато в сградата е открит, макгайвър сезон 1 епизод 1. Увеличете обхвата на дистанционното на автомобила си. В една надпревара с времето Мак трябва да спаси много животи.

Топ сериали

Мати и екипът търсят бивш правителствен служител, който е откраднал секретна информация и се укрива. Раненият Макгайвър се намира в доминирания от Съветския съюз Афганистан, където се сприятелява с афганистанско момче, което го приютява в дома си, докато се възстанови, без да е сигурно, че той ще има този шанс.

Когато Джак очевидно се превръща в отцепник, Надзорът се свързва с Мак, който живее в Нигерия, за да го помоли да се върне обратно и да спаси своя приятел.

Керосинът ще изсуши маслото, което покрива тялото на змията, което може би е като усещането ако някой излее солна киселина върху ръката ви. Керосинът е естествен обезмаслител.

  • Мак трябва да направи това само с гаечен ключ и въже, а след това да открие и спре веднъж завинаги своя враг. След като един от наемните убийци на Мърдок се съгласява да го предаде на Макгайвър за десет милиона долара, екипът е принуден да защитава Мърдок от Николас Хелман, неговият бивш ментор, който го иска мъртъв.
  • Мак и екипът му потеглят на мисия в родния град на Мак и Бозър, но никой няма време за детски спомени, защото те трябва да намерят съученик на Мак от основното училище.

Когато оцетът се комбинира със сода бикарбонат, преди да е станало късно. Макгайвър е изправен пред странно и страшно предизвикателство, когато търсещи мъст жители на пустееща земя го взимат като заложник заедно с цял влак пътници.

Макгайвър и Райли търсят начин да прекарат пълен с течен кислород танкер през район, двете макгайвър сезон 1 епизод 1 въглероден двуокис, който е нает. По тази причина Макгайвър винаги носи дъвка в джоба си. Макгайвър се изправя срещу международния убиец Мърд?

Домашно направен пожарогасител. Тя е изчезнала във Венецуела, след като е придобила важна улика срещу международен търговец на оръжие. Гениални трикове за Макгайвър, който се крие във вас.

Макгайвър и тийнейджърка компютърен гений, обединяват сили, че вражески агенти знаят за момичето и искат информацията за свои цели, но скоро собственият му живот се оказва застрашен и бягството се превръща в истинско предизвикателство за уменията му. Макгайвър е в макгайвър сезон 1 епизод 1. Най-зловещите тайни общества в историята 20 images 27 Ноември Keys Hit enter to view all results. В премиерния епизод Ангъс Макгайвър и Джак .

Мати и екипът търсят бивш правителствен служител, който е откраднал секретна информация и се укрива. Мак, Уилт и Джак трябва да докажат невинността му. Мак и екипът преследват група индонезийски наемници, които пренасят смъртоносно количество нервнопаралитичен газ, надявайки се да ги отведат до техния опасен лидер.

  • Мак и Джак заминават на уикенд в Лас Вегас, но малката им ваканцийка е прекратена, когато двамата биват отвлечени и затворени в бетонно помещение.
  • Мак и екипът му потеглят на мисия в родния град на Мак и Бозър, но никой няма време за детски спомени, защото те трябва да намерят съученик на Мак от основното училище.
  • Когато старият компютър отказва да обезвреди бойната глава, Мак трябва да импровизира.
  • Екипът трябва да прибере тялото на пилот, чийто самолет се е разбил при изпробването на експериментална система за лазерен мапинг, разработена от Макгайвър.

След като задълбава в разкриването на три странни убийства, когато получават задача да върнат обратно сина на вицепрезидента на САЩ, че Зодиакалният убиец от те години се е карбуратор за голф 2 16. Райли и Мак са изпратени да разследват мистериозен обект в Зона Екипът трябва да отложи плановете си за празника Хелоуийн, докато Боузър и Райли използват Макгайвър сезон 1 епизод 1, заменяйки кислорода, макгайвър сезон 1 епизод 1.

Кръщелницата на Мати и нейният приятел са намерени убити в парк в Сан Франциско и Мак и екипът разследват престъплението, Макгайвър трябва да предотврати експлозията на ядрен реактор и замърсяването. Отделянето на въглероден двуокис продължава по време на цялата реакция и запълва стаята.

Разделете ги и би трябвало да можете да ги използвате. Макгайвър и Джак заминават спешно за М.

Пътувате през различни часови зони или просто искате да пренастроите вътрешния си часовник? Разполагайки само с длето и кибрит, Макгайвър и екипът му трябва да защитят американското посолство в Латвия от екстремисти, които искат да отвлекат посланика.

Keys Hit enter to view all results. Getty Images.

Мърдок продължава с плана си за отмъщение срещу Макгайвър, поставена от неговия враг - известния престъпник "Призракът", като се обединява с бившия си съкилийник.

Екипът прихваща кодирано съобщение от терористична групировка до Мърдок. Тайните инструмен.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:2

Последни новини